Afdeling

productontwikkeling

Afdeling productontwikkeling

Product ontwikkeling

Continue verbeteren en innoveren is ons streven. Daarom zijn wij als Maître Paul- Châteraisé erg trots op ons professionele team van productontwikkelaars.
Zij zijn voortdurend bezig om nieuwe producten, smaken en concepten te creëren. Daarnaast worden onze recepten indien nodig na verloop van tijd verbeterd; nog lekkerder en nog verfijnder!

Innovatie


We houden de internationale trends goed in de gaten en laten ons onder andere inspireren door onze Japanse collegae, (internationale) top patissiers en onze leveranciers.

Innovatie zonder de goede smaak, textuur en optiek te verliezen.


Maitre Paul chocolade ingredienten
Maitre Paul Productie - desserttaartjes

Grondstoffen

Ook word er bijzonder goed gelet op de selectie van onze grondstoffen want des te beter deze zijn des te lekkerder onze producten worden.
Daarnaast heeft het team van productontwikkelaars veel kennis van technieken, internationale smaken en recepturen.

Want smaken verschillen…….!!!