Opspuiten slagroom op taart

De beste ingrediënten

Onze banketbakkers werken uitsluitend met natuurlijke grondstoffen en zij gebruiken geen conserveringsmiddelen.

Al ons gebak wordt ambachtelijk bereid met verantwoorde ingrediënten van hoogste kwaliteit, zoals verse slagroom, scharreleieren en banketbakkersroom. Met deze dagverse ingrediënten worden de lekkerste recepten gebakken. 

Gebruik van verse scharreleieren

Maître Paul maakt , volgens de Japanse visie, sinds 2014 gebruik van vers gebroken scharreleieren in plaats van gepasteuriseerd vloeibaar ei. Om de eieren te breken, hebben wij een volledig nieuwe unit in gebruik genomen.  
Dankzij het gebruik van vers gebroken scharreleieren worden de producten nog smaakvoller, krijgen zij meer volume en een betere structuur. Daarnaast treedt er geen verlies op van waardevolle voedingswaarden.

Verse eieren
Foto Kanto mixer

Nieuw type taartbodem mogelijk met nieuwe mix techniek:

Het gebruik van vers ei in combinatie met een nieuwe opklop methode maakt het mogelijk om een taartbodem te maken zonder emulgatoren en bakpoeders. Het verse ei zorgt namelijk voor de extra luchtigheid, stabiliteit, smaak en geur. In de markt waar de vraag naar een “clean label” steeds groter wordt, is dit een welkome verbetering.