Nieuws

2e winnaar Wellness arrangement is bekend....

Op 14 maart jl. heeft Maitre Paul een 2e winnaar mogen begroeten. De Familie Meershoek uit Delft hebben wij, onder het genot van een bakje koffie en uiteraard een stukje gebak, de voucher mogen overhandigen voor het luxe wellness arrangement in Arosa, Zwitserland.
Daarna heeft de familie Meershoek een kijkje mogen nemen in de keuken van “Maître Paul” en hebben ze een rondleiding gehad in onze bakkerij. Met een bos bloemen, de voucher, 750 Euro aan reisgeld en een goed gevulde tas met Maître Paul gebak ging de familie Meershoek weer op weg naar Delft.
Heel veel plezier in Zwitserland!

Mini Moments heeft een award gewonnen!

Op donderdagavond 23 mei heeft Maître Paul van het VriesVersPlatform* onderstaande award ontvangen:
“VriesVers Product van het jaar 2013 Mini Moments van Maître Paul”
Door bijna 4.000 consumenten zijn er stemmen uitgebracht, waarbij wij de Mora Funmix (10,8) en Aviko Ras (11,0) achter ons hebben gelaten, Maître Paul behaalde een score van 11,3 punten.
Uit het jury-rapport over de A-merken komt naar voren dat de Mini Moments winnaar is geworden, omdat zij op alle aspecten de hoogste score heeft behaald!
Deze aspecten zijn:
- Meest aantrekkelijke product
- Beste verpakking
- Smaakverwachting
- Beste prijs/kwaliteitsbeoordeling
Een feestelijk moment voor Maître Paul en hierbij willen we dan ook alle consumenten bedanken die hun stem hebben uitgebracht op de Mini Moments producten.
‘* = Het VriesVers Platform is een vereniging van retailers en fabrikanten met als doel hun krachten te bundelen zodat de VriesVers (diepvries) producten een beter imago krijgen.

Châteraisé neemt Maître Paul over

De bakkerij van Maître Paul is overgenomen door het Japanse bakkerijbedrijf Châteraisé. Châteraisé is meer dan 10 keer zo groot als Maître Paul en maakt al jarenlang gebak en desserts. Onze nieuwe eigenaar heeft daardoor heel veel kennis en ervaring in gebak, waardoor wij je de komende jaren veel nieuwe producten kunnen presenteren. Dat wordt smullen!